Egen stil

Fullbred

Nog är din häst unik på något sätt, visst vill du väl framhäva det lite extra. Här på Hogsta Ridsport känner vi samma sak. Det är därför du finner så många möjligheter att göra din egna design hos oss.Otto Schumacher är en av de aktörer vi har valt att använda. De håller absolut topkvalité och är fantastiskt bra att samarbeta med, försöker alltid att göra sitt bästa så att du skall känna samma stolthet för din utrustning som de gör.

Det finns fler vägar att gå, när det är dags att designa ett pannband, träns, kandar eller varför inte en fin lädergrimma.

Kom till oss i butiken, kläm och känn på det vi har i lager. Välj mellan modeller, läderfärg och paddning för att sedan avsluta med det roligaste, pannbandet! Vi har flera förslag på plats men också en palett med alla tänkbara färger i Swarovskikristaller eller pärlor som kan beställas enfärgade eller blandas hej vilt.

Använd vår hemsida och gör alla dina val där. När din beställning är gjord kommer vi att kontakta dig för att dubbelkolla så att allt stämmer med vad du hade tänkt dig, innan ordern går vidare till OS. På hemsidan har vi de modeller som säljs mest, är det något annat du söker så kan vi rekommendera...

Styled by me.de, är Otto Schumacher egen version av custom style. Här kan du göra ditt val på alla modeller, med alla material och färger, färg på paddningen (det finns mängder), likväl som tråd och pannband. OS utbud är enormt stort, nästan obegränsat.
Här gör man sina val och efter att man har gjort sin order så väljer man butik (självklart val är Hogsta Ridsport). Vi får då information från OS om dina önskemål och först därefter kommer vi att kontakta dig med en beskrivning av din order och ett pris.
Om du känner dig nöjd med din beställning och allt stämmer med hur du vill ha det, så godkänner du din order. Nu först kommer vi att aktivera din beställning. Sedan är det bara att vänta 4- 8 veckor tar det normalt sett att få ett designat träns eller kandar.