Erika Andersson

Erika Andersson har arbetat heltid på Hogsta Ridsport sedan början av Mars 2017 och har ett extra ansvar för webben, sociala medier, nyhetsbrev och marknadsföring.

Erika gick på ridgymnasium och började direkt efter det arbeta på den ridskola där hon är uppväxt och har efter det arbetat på två olika ridskolor, både i stall och som instruktör.  Erika har även arbetat en period i ett rehabstall vilket hon själv tycker var en givande och nyttig tid. ”Det är intressant och roligt att se hur hästarna i många fall förbättrades i den typen av träning”.

Erika tycker själv att hon är i sitt rätta element här på Hogsta, omringad av duktiga människor och fantastiska kunder, alltid med häst i fokus! Dessutom har Erika när hon var yngre suttit mycket med kodning av webbsidor/bloggar vilket verkligen varit till nytta här. Förutom hästar så är fotografering ett brinnande intresse som kommer väl till användning.

Erikas framtidshäst var ett sto född -11 efter Belissimo- Calypso II. Tyvärr går inte alltid saker och ting som planerat och på grund av yttre faktorer kombinerat med fysiska förutsättningar togs hon ur sporten och har nu fått bli mamma på heltid istället. Erika tog ett föl på Bahia (Harley Bell) e. Harlem D (Vivaldi-Donnerhall) som fortfarande är i hennes ägo. Stoet är sålt till ett stuteri där hon troligtvis kommer att lämna mycket fina föl i framtiden. 

Casper, Erikas lilla dvärgschnauzerhane på 10 år en självklarhet i vardagen. Han hänger inte så mycket här i butiken då han tycker att fotöljen där hemma är mycket bekvämare. Erika har varit väldigt aktiv inom hundsporten när Casper var yngre, bland annat tävlade de i Junior Handling och lyckades ta sig till SM. Det bästa Casper vet är agility, men då synen har blivit dåligare på äldre dagar så har han fått lägga den karriären på hyllan och njuter nu av långa skogspromenader och att hänga i stallet med alla brudarna. 

Harley Bell e. Harlem D (Vivaldi- Donnerhall) - Belissimo M. Född i juli 2018.