Jennifer Cajback

Jennifer började arbeta här på Hogsta Ridsport i Mars 2017. 

Jennifer har gått frisörgymnasium och arbetade efter det flera år som frisör då det var lätt att kombinera med den stora passionen- hästar.  Idag driver Jennifer ett eget litet företag med inriktning på unga hästar, avel, utbildning och tävling. Hon hjälper även familjen som bedriver hästverksamhet på vackra Borgs Gård, Gnesta.

Jennifer är uppvuxen på Ekerö och i bromma och startade sin ridkarriär på Rastaborgs Ridskola. Efter en period där fortsatte hon på Sjävillans Gård hos sin tidigare tränare Luoise C-hofmann under drygt 10år. På ponny red Jennifer i landslaget och nådde sitt stora mål- ponny- EM 2003 på Irland. 

Idag har Jennifer 3 egna hästar, Hoyas Bologna som är ett sto född 2011 e. Sunny Boy - Bernstein, tävlad upp till MSV:b, Amazing Verdicchio som är en hingst 2016 e. Van Vivaldi - Londonderry, och sist men inte minst en Esse Goldwin som är en New Forest valack född 2016, tävlad upp till MSV:C. 

Jennifer sökte sig till Hogsta Ridsport då hon ville utvecklas främst inom näthandel men även för att kunna kombinera sitt hästintresse med butiksjobb.