Arbeta med ridsportutrustning och hästfoder på Hogsta Ridsport

Hogsta Ridsport behöver fylla på med en deltidstjänst i butiken på Drottningholm.
Vill du arbeta i en kreativ miljö med ett företag som utvecklas på ett riktigt spännande sätt, då kan det här vara något för dig. Här arbetar du tillsammans med trevliga arbetskamrater som är väl insatta i verksamheten och arbetsuppgifterna.

Arbetstiden är schemalagd med varierande arbetstider, där även kvällar och helger ingår.

För oss som arbetar i butiken är gedigen hästkunskap, utrustningsintresse och social kompetens av stor vikt. Vana att arbeta med affärssystem, excell och sälj-/marknadsföringskunskap/intresse är saker som ger stort plus i butiksarbetet men ditt intresse för att utvecklas väger minst lika tungt.

Hos oss är det viktigt att man är kvalitetsmedveten, van att arbeta självständigt och i grupp.
Något vi alltid eftersträvar är hög service varför vi söker dig som är villig att möta kunden med inställningen att alltid vara till hjälp i dess val av häst-/ridutrustning, kläder eller foder. Viktigt är att vara ärlig, flexibel och trevlig i bemötande mot kunder och arbetskamrater i smått och stort.

De arbetsuppgifter som ingår i butiksarbetet är förutom försäljning till kund i butik, även försäljning via internet, där vi håller samma höga servicegrad fast vi är på distans. Att packa försändelser och ha kundkontakt via telefon och email sker med samma goda kundvård och omsorg som vi ger våra kunder i den fysiska butiken.
Varumottagning med uppackning, inleverans i kassasystem, prismärkning och påfyllnad i butik.
Arbetet innebär också att lägga in produkter med bilder och text på både svenska och engelska i vår webbshop.
Skyltning och städning av butiken och områden omkring ingår naturligtvis också, allt för att vi alltid vill presentera oss på bästa sätt.
Vara delaktig i våra event genom iordningställande innan, genomförande under eventet och undanplockande efter.

Själva tycker vi att det är en inspirerande arbetsplats, där det händer mycket hela tiden och att det ges utrymme för kreativitet och stort deltagande i den utvecklande processen.

Då det även finns hästar på anläggningen kan tjänsten drygas ut med en del sysslor i stallet.


Är det här något för dig? Maila ett personligt brev och CV till eva@hogstaridsport.com