Köpvillkor

ÖVRIGA VILLKOR

Åldersgräns:
Om du är under 18 år krävs målsmans tillstånd om du ska handla hos oss.

Personuppgifter:
Du måste enligt lag samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Hogsta Ridsport kommer inte låta någon tredjepart ta del av dina uppgifter utan ditt godkännande. Dina personuppgifter kan komma att användas inom marknadsföringssyfte för att kommunicera våra produkter och tjänster. Du har rätt att se de uppgifter som finns sparade om dig. Vi använder tredjeparts-cookies från Trustpilot.

Produktinformation:
Hogsta Ridsport reserverar sig för eventuella tryckfel som kan finnas på webbsidan. Vi garanterar inte att bilderna exakt återger produkternas verkliga utseende eller färg. 

Priser och fraktkostnader inom Sverige:

DHL Service Point  59 kr
Postens Varubrev   45 kr
My Pack Collect      75 kr

Vid beställningar med ett varuvärde över 900 kr så bjuder vi på frakten! Obs! Fri frakt gäller ej på vissa varor, tex foder!
Till övriga länder så skickas ditt paket mot en genomsnittlig kostnad för respektive land.

Leveranstider:
Vanligtvis skickar vi dina varor dagen efter att du gjort din beställning. Vi använder DHL och Postens Varubrev och My Pack Collect när vi skickar varor inom Sverige. 
När paketet har kommit fram till ditt utlämningsställe får du en avisering via SMS från DHL om att paketet finns att hämta ut. Varubrev läggs i din brevlåda om det får plats, hängs på dörren eller kommer till Postens utlämningsställe. Om ditt telefonnummer saknas sker aviseringen istället via email.

Från det att aviseringen skickats ut har du 14  dagar på dig att hämta ut ditt paketet.

Om paketet inte hämtas ut inom den tiden kommer det att skickas i retur till oss.
Vi fakturerar 200 kr för frakt- och hanteringskostnader för icke uthämtade paket!

Läs alla villkoren här.