Hogsta är så mycket merFullbred

en butik och webshop, ridanläggning och tävlingsklubb. 

Hogsta Ridsport startade 1993, som ett sorgearbete en tid efter att Eva Perninge som driver anläggning och butik förlorade en mycket lovande tävlingshäst. 

Tio år senare startades webshopen som följd av den kreativitet som Eva besitter. Utmärkande för butiken är nog det stora intresset för häst och utrustning med fokus på måttbeställning av ridstövlar, bett och fodertillskott. Dessa produkter kräver ett stort engagemang och intresse. Kvalitet och kunskap för produkter är idag ett måste om man skall kunna ge den service som våra kunder önskar.

Hogsta Ridanläggning har funnits sedan slutet av 70-talet och som särodlad dressyranläggning sedan 1983 då Louise Nathhorst flyttade hem från sin tid utomlands. Fortfarande idag finns det ett stort antal skickliga ryttare, tränare och nu även en fyrstjärnig internationell dressyrdomare på Hogsta.

Hogsta Dressyrryttare är en fristående förening med sitt säte och engagemang på Hogsta Ridanläggning. Hogsta Dressyrryttare startade 1994 året efter att Hogsta-ryttarna Louise Nathhorst, AnneSophie Mannerfelt och Eva Perninge hade vunnit Lag-SM för Årsta-Runsten

Med alla dessa engagemang så är Hogsta nästan som ett begrepp, och Hogsta fortsätter att utvecklas.

Vid frågor gällande Hogsta Ridanläggning eller Hogsta Ridsport kontakta Eva Perninge via tele 08-759 05 07 eller evaperninge@gmail.com