Prenumerationstjänst villkor

Vårt åtagande

Vi, Hogsta Ridsport ger dig här möjlighet att få upprepande leveranser av det fodertillskott eller annan förbrukningsvara du har användning för. Tjänsten är till för att underlätta så att du alltid har det du behöver hemma.
Du väljer de tillskott du vill köpa från oss och i vilken intervall (kan skilja beroende på storlek eller mängd hästar som använder resp produkt). Vi lägger upp en intern offert för nästa leverans i vårt system och ungefär en vecka innan nästa leverans bör ske så kommer vi skicka ut ett mejl till dig. I detta mejl kan du välja att säga upp eller pausa din prenumeration, du kan även byta preparat om du inte är nöjd med tidigare produkt.

Ditt åtagande

Efter anmälan och information om vilket/vilka produkter du vill prenumerera på, så är prenumerationstjänsten igång. Varorna kommer att levereras till dig på förvalt sätt via DHL eller Postnord.
I ditt åtagande ligger att hämta ut varan och om du vill avså leverans, informera oss gärna det via mejl. Enklast är att svara på mejlet med leveransförfrågan som vi kommer att mejla dig när vi tror att det är dags för din nästa leverans. Om du inte svarar på detta mejl så kommer vi att automatiskt avboka din nästa leverans utan kostnad. Skulle det vara så att du gör en beställning men väljer att inte hämta ut varan så kommer du debiteras en hanteringskostnad på 200 kr. Är det så att du vill avbryta prenumerationen så behöver du endast avanmäla dig från tjänsten i vårt utskick inför nästkommande leverans, enklare kan det inte bli.
Fakturering sker via Klarna i samband med leverans.

Behandling av personuppgifter

Den 25 maj 2018 införs i Sverige och övriga EU, en ny gemensam lagstiftning som reglerar hur företag får behandla personuppgifter – GDPR (General Data Protection Regulation) 

Du som kund har rätt att få information från Hogsta Ridsport vilka personuppgifter vi har om dig, hur du rättar felaktiga uppgifter och hur du kan be oss sluta använda dina uppgifter. Personuppgifter är uppgifter som kan identifiera dig som fysisk person som t.ex. namn, adress, telefonnummer, e-mailadress, personnummer men även bild och köphistorik.
Vi ser till att dina personuppgifter är skyddade hos oss och att behandlingen följer gällande dataskyddsregler. Vi säljer aldrig dina personuppgifter vidare. 

På Hogsta Ridsport behöver vi dina personuppgifter för att:
- kunna hantera ett köp i butiken eller online och leverera en beställd vara (inklusive avisering om leverans).
- hantera reklamationsärenden.
- erbjuda olika betallösningar, kontrollera din adress mot Klarna, hantera uppgifter om betalningshistorik och
  betalsätt, förhindra eller upptäcka bedrägerier.
- visa relevant produktinformation, kunna skicka erbjudanden eller inbjudningar till event via e-mail.
- kunna kommunicera med dig vid kontakt via kundservice, e-mail och i våra konton i sociala medier.
- kommunicera med deltagare som deltar i tävling, utse vinnare och förmedla vinster, kommunicera före och
  efter event. Administrera marknadsföringsaktiviteter som tävlingar och vinster.
- göra våra tjänster mer användarvänliga, ta fram underlag i syfte att förbättra och utveckla vårt sortiment,
  effektivisera inköp och planering av leveranser.
- ta fram statistik över användningen av våra digitala kanaler och de tekniska plattformar de tillhandahålls på.

Teknisk data såsom IP-adress, unikt enhets-ID, typ a webbläsare och cookieinformation kan samlas in när du använder våra digitala tjänster. Insamlingen sker exempelvis genom att du anger dina personuppgifter i olika formulär på våra digitala kanaler eller dess tjänster, att du kommunicerar med Hogsta Ridsport via sociala medier, anmäler dig till evenemang eller lämnar synpunkter via e-post eller telefon.

Om du deltar i tävlingar och andra marknadsföringsaktiviteter som vi anordnar kan tävlingsbidrag och ytterligare personuppgifter som du väljer att lämna till oss behandlas.

Personuppgifterna kommer att behandlas av oss endast så länge som det behövs för att uppfylla ändamålen med behandlingen eller för att fullgöra Hogsta Ridsports rättsliga skyldigheter. Hogsta Ridsport behandlar dina personuppgifter i enlighet med tillämplig lagstiftning. 

Genom att köpa från Hogsta Ridsport, online eller i butik, godkänner du att vi använder dina personuppgifter.

Vill du att vi tar bort dina personuppgifter är du välkommen att höra av dig.
Du kan kontakta oss via e-post: info@hogstaridsport.com eller telefon 08-759 05 07.