Private Shopping


Gillar du att shoppa tillsammans med dina bästa vänner? 

Skulle du vilja ha butiken och vår hjälp helt för dig själv?

Kanske vill ni komma ett gäng vänner för stövelprovning och måttagning?

Göra en upplevelseresa till Hogsta Ridsport och hela Stockholm?

Vi kan erbjuda ensam tillgång till butiken, hela vår uppmärksamhet och mer därtill. Om man älskar shopping och fina saker, känner att man vill ha god tid på sig, få experthjälp, något gott och läskande eller bara en fika, så är det här grejen. 

Vårt erbjudande är allt ifrån enskild tillgång till oss och butiken, till en shopping-fest med dina vänner där dagen kan avslutas med ett event eller middag. 

Åk lyxig limousin från City, flyget, färjan eller var ni nu befinner er. Landa på Hogsta där vi bjuder på ett glas bubblande champagne och lite annat tilltugg från frukt och bär till exklusiva snittar. Nu har du all vår uppmärksamhet och kan välja ämne helt fritt. Handlar det om ridstövlar, ridkläder, hästutrustning, bett, tillskott eller sadlar, just name it.

Vill du utöka upplevelsen ytterligare, så finns det så mycket som Stockholm kan erbjuda. Varför inte ett restaurangbesök, show, konsert, opera, guidad tur i någon av Stockholms fina omgivningar, eller bara resa tillbaka till utgångspunkten.

Vi finns här för dig och är beredda på att göra ditt besök hos oss till något alldeles extra.

Kontakta oss i butiken för bokning och prisuppgift.