Vi har en ambitionSom sträcker sig längre än att bara sälja varor.

Vår affärsidé är att kunna hjälpa våra kunder att finna varor och produkter som är väl lämpade för deras egna och deras respektive hästars behov.

Vår målsättning att kunna tillhandahålla varor och produkter som är framtagna på ett etiskt och miljömässigt ansvarsfullt sätt.

Vi strävar efter att fortlöpande förskansa oss större kunskap inom hästvård, hästhållning och ridning så att vi därigenom ytterligare förstärker vår kompetens inom vårt område.

I vårt sätt att behandla våra kunder och varandra skall vi eftersträva att alla känner bekvämlighet och värdighet. Det gäller allt från vårt bemötande vid besök i butiken, i telefon eller via mail, i hur vi packar och distribuerar våra beställningar. Varje steg i köp-upplevelsen är något vi är villiga att ta ansvar för.

Vår målsättning är att utveckla Hogsta Ridsport till en plats där alla kan känna trygghet och förnöjsamhet att handla på. Vi skall alltid hålla hög service och alltid göra vårt bästa för att våra kunder skall bli nöjda.

Hogsta Ridsport som butik och webbshop skall vara ett naturligt val för alla som söker produkter och varor som är lämpliga inom ridning och omsorg för hästen.

Vi skall dessutom arbeta för att ett ekonomiskt ytrymme skall finnas för att stödja den ideella föreningen Lunk i kring, på Lovön, i deras strävan för att funktionshindrade barn skall få möjlighet att känna friheten det innebär att förflytta sig till häst på ett sätt som annars skulle vara omöjligt.

(Bilden ovan visar Anita Johnsson och Donar, Eva Perninges tidigare tävlingshäst, efter en av deras framgångsrika tävlingsstarter. Anita och Donar vann flera SM-titlar och tävlade bl a EM, VM och Paraolympics i London tillsammans.)