• Fast delivery
  • Large selection
  • Excellent service
Designa din ridhjälm
Egen Design

Designa din ridhjälm

Hos oss har du chansen att utforma din ridhjälm nästan exakt som du vill ha den! 
För visst är det skillnad på vår smak, hur vi ser på oss själva och hur andra ser oss. Med en egendesignad ridhjälm kan du idag matcha din egna stil och hur resten av din utrustning till dig och din häst ser ut. 

Dagens ridhjälmar är inte bara säkra, de kan även göras otroligt vackra, stilrena, coola eller uttrycksfulla.
När du designar din egen ridhjälm finns det så många val att göra och för att gjöra det enklare för dig så har Samshield, KEP och Kask utvecklat sin egen konfigurator där du visuelt kan se vad du har skapat.

I konfiguratorn får du fram en bild som du sedan kan mejla till oss för att säkerställa att det är precis den ridhjälmen du vill ha. Hos oss har du sedan separata produkter från Samshields klassiska ridhjälmar och Miss Shield i både Premium och Shadowmatt, KEPs klassiska modeller och Polohjälmen, Kasks Dogma och Star Lady.
Här kan du fylla i alla val och genomföra beställningen av din egen helt unika ridhjälm. 

Efter att vi har fått din order dubbelkollar vi med både leverantören och dig så att alla detaljer blir rätt och att även priset stämmer. Det görs innan vi fullföljer beställningen.

Leveranstiden på egen designade ridhjälmar varierar mellan 4-8 veckor.

- Länk till Samshield egen design.
- Länk till Kask egen design.
Viktigt att veta! På egen designade produkter föreligger inte öppet köp, då detta är helt tillverkat efter dina önskemål.

You will also like this

  • Designa OS träns och kandar

    Köp ditt Otto Schumacher träns eller kandar precis som du vill ha det. På Hogsta Ridsport hjälper vi dig så mycket du behöver.

Powered by Jetshop

Hi, we use cookies to make this site work better for you.

Read more