Med lång erfarenhet

...kunskap och kompetens

driver vi denna webbshop och ridsportbutik för dressyr.
Vår ambition är att erbjuda gedigen kompetens och marknadens bästa produkter för ridning, med inriktning på främst dressyr. Ridsportaffären är ingen dagslända, butiken har funnits sedan 1993 och som kombinerad webbshop sedan 2003.

Eva Perninge, som startade och fortfarande driver ridsportbutiken, är själv en hängiven dressyrryttare på hög nivå. Eva har under hela sitt liv, dygnet runt, engagerat sig i hästar, dressyr och företagande. Evas långa erfarenhet som tävlingsryttare, hästskötare, anläggningschef, uppfödare, tävlingsledare och tränare har gett henne stora kunskaper om vilken utrustning som både ryttare och hästar behöver. 

En grundläggande målsättning hos Hogsta Ridsport är att alltid satsa på god kvalitet och långsiktighet i varje detalj, vilket också avspeglas i de produkter och varumärken för häst och ryttare som du finner hos Hogsta Ridsport. 

Inom vissa områden känner vi att vi har extra bra kompetens och intresse och det är måttbeställda ridtövlar, ridhjälmar, bett och fodertillskott. Det är saker som är med och påverkar vår möjlighet till omsorg och prestation. Går inte det hand i hand? För att nå ett bra resultat i vad vi än gör med vår häst, så behöver både du och hästen ha de bästa förutsättningarna.

Vår ambition är att erbjuda våra kunder unik kompetens och service tillsammans med ett komplett sortiment av det bästa produkterna som finns på marknaden för oss som gillar dressyr.

Du finner varumärken för ryttare som håller vad de lovar, bra kvalitet till rimliga priser. Du finner också ofta ett billigare alternativ för den som inte tycker sig vilja investera för mycket av sin budget men ändå gillar bra produkter. 

Vill du hålla dig uppdaterad med vad som händer i butiken och på anläggningen så finner du oss på Facebook och Instagram. Vill du få tips om nyheter och erbjudande så anmäler du dig till vårt nyhetsbrev. 

Hogsta Ridsport AB
Hogsta 12, Lambaruddsvägen
178 93 Drottningholm
info@hogstaridsport.com
08-759 05 07

Org nr 5567913107