• Stort utbud
  • Snabba leveranser
  • Kunnig personal
Senast inlagda varor
Tiara Mascara Volym
Tiara Mascara Volym
129 kr 59 kr
Fly Rug
Fly Rug
899 kr
Transportskydd vin
Transportskydd vin
1.099 kr
Transportskydd marin
Transportskydd marin
1.099 kr
Groomingbag grå
Groomingbag grå
450 kr
Groomingbag vin
Groomingbag vin
450 kr
Groomingbag marin
Groomingbag marin
450 kr
Grimma Glossy Faux Fur grå
Grimma Glossy Faux Fur grå
450 kr
Grimma Glossy Faux Fur vin
Grimma Glossy Faux Fur vin
450 kr
Grimma Glossy Faux Fur marin
Grimma Glossy Faux Fur marin
450 kr

Med lång erfarenhetFullbred

kunskap och kompetens.

Driver vi denna webbshop och ridsportbutik för dressyr Vi har en ambitionen att erbjuda gedigen kompetens och marknadens bästa produkter för dressyr. Ridsportaffären är ingen dagslända, butiken har funnits sedan 1993 och som kombinerad webbshop sedan 2003

Eva Perninge som startade och fortfarande driver ridsportbutiken är själv en hängiven dressyrryttare på hög nivå. Eva har under hela sitt liv, dygnet runt engagerat sig i hästar, dressyr och företagande. Evas långa erfarenhet som tävlingsryttare, hästskötare, anläggningschef, uppfödare, tävlingsledare och tränare har gett henne stora kunskaper om vilken utrustning som både ryttare och våra hästar behöver. 

En grundläggande målsättning hos Hogsta Ridsport är att alltid sikta på kvalitet och långsiktighet i varje detalj, vilket också avspeglas i de produkter och varumärken för häst och ryttare som du finner hos Hogsta Ridsport. 

Vi har några områden som vi känner att vi har extra bra kompetens och intresse för. Det är måttbeställda ridtövlar, bett och fodertillskott som är saker som är med och påverkar vår möjlighet till omsorg och prestation. Går inte det hand i hand. För att nå ett bra resultat i vad man än gör med sin häst, så behöver både den och vi ha de bästa förutsättningarna.

Vår ambition är att erbjuda våra kunder unik kompetens och service tillsammans med ett komplett sortiment av det bästa som finns på marknaden för oss som gillar dressyr.

Du finner varumärken som håller vad det lovar, bra kvalitet till rimliga priser. Du finner också ofta ett billigare alternativ för den som inte tycker sig vilja investera för mycket av sin budget men ändå gillar bra produkter. 


Vill du hålla dig uppdaterad med vad som händer i butiken och på anläggningen så finner du oss på Facebook och Instagram. Vill du få tips om nyheter och erbjudande så anmäler du dig till vårt nyhetsbrev.


Har du frågor gällande Hogsta Ridanläggning eller Hogsta Ridsport kontakta Eva Perninge via tele 08-759 04 74 eller evaperninge@gmail.com