Ariats senaste teknik, prestanda och innovation

Miljön i ett stall och timmarna i sadeln kräver en ridsko som är slitstark, funktionell och som dessutom sitter skönt. Ariat ridskor och stövlar utmärker sig då dom hela tiden strävar efter att ta fram den senaste tekniken för att kunna leverera förstklassiga skor. Hogsta Ridsport säljer Ariats skor både i butik och online.

Ariat grundades 1993 i USA med en vision om att tillverka de bästa och de mest teknologiska ridskorna för alla ryttare, från en vardag i stallet till elitnivå på tävlingsbanorna genom nytänkande i fråga om komfort, teknologi och design. Ariat har genom åratal av produktutveckling lyckats kombinerar toppmodern teknologi med fantastiska material som ger högsta kvalitet! Nedan kan du läsa mer om Ariats olika tekniker som de tagit fram för att kunna erbjuda en ridsko utöver den vanliga.

Välkommen att beställa dina Ariat skor online eller varför inte göra ett besök i vår fysiska butik på Drottningholm och köp ett par redan idag!
4LR™

Enastående vardagsstöd och komfort: Ariats nybörjarteknik, Four Layer Rebound (4LR ™), kuddar och stabiliserar foten för komfort och prestanda hela dagen.

- Fyrlagers fotbädd ger överlägsen komfort.
- Lätt skaft stabiliseras för att ge stöd.
- Fungerar med en mängd olika användningsspecifika yttersulor.ATS®
Stabilitet och komfort från Ariats innovativa mellannivåteknologi: Ariats exklusiva Advanced Torque Stability (ATS®) -teknik stöder och dämpar foten när du rör dig, främjar god hållning och minskar trötthet så att du kan arbeta eller spela hela dagen.

- Fukttransporterande fotbädd ger sval, torr komfort.
- Gel-vadderad fotbädd med hälstabilisator ger stöd, rebound och stabilitet.
- Lätt, ergonomisk kompositgaffelskena förbättrar stabiliteten.
- Fungerar med en mängd olika användningsspecifika yttersulor.


ATS Pro®
Avancerad stabilitet med överlägsen komfort: Ariats innovativa ATS Pro® mellannivåteknologi med uppgraderad komfort ger ökad prestanda för tillförlitlighet in och ut ur sadeln.

- Fuktavvisande skikt ger komfort och hållbarhet med Agion®-teknik för intensivt luktförsvar.
- Anatomiskt konstruerad fotbädd i polyuretan i full längd ger överlägset, långvarigt stöd.
- Smart Rebound ™ tappar trycket i framfoten och dämpar hälen.
- Ventilationsöppningar i underlag reglerar temperaturen för att hålla fötterna svala och bekväma.
- Lätt, komposit, gaffelformad skaft skapar överlägsen stabilitet.
- Duratread ™ yttersula för maximal slitstyrka.