Gör dina måttbeställda ridstövlar hos oss

Här på Hogsta Ridsport kan du specialbeställa dina ridstövlar nästan som du vill, både när det gäller modell, design, färg och mått.
Välj mellan ridstövlar från Deniro, Cavallo och Königs som alla tre håller hög kvalité i olika prisklass när du måttbeställer.

För att du ska få ett par ridstövlar som passar dig så bra som möjligt så erbjuder Hogsta Ridsport dig möjligheten att komma hit för måttagning. Det är bara Eva som gör mätningarna och för att vara säker på att hon finns på plats, så behöver du boka tid.

Att måttbeställa sina ridstövlar har många fördelar. Du får en stövel som är helt eller delvis anpassad till dina egna fötter och ben samtidigt som du får möjligheten att välja din egen design på både gällande modell, färg och eventuella dekorationer.
 Dessutom är det fantastiskt roligt att skapa en unik ridstövel som passar precis dig.

Även om du skall beställa en vanlig svart ridstövel så rekommenderar vi att du kollar vilket märke som passar dig bäst och vilka mått du har. I butiken har vi provstövlar från både Deniro, Cavallo och Königs, i vart fall fötter att prova i olika storlekar.

Måttagning och egen design av ridstövlarna sker direkt i vår butik på Drottningholm. Kontakta butiken 08-759 05 07 eller info@hogstaridsport.com så kan vi boka in ett besök i butiken där vi hjälper dig skräddarsy en ridstövel som passar dig perfekt!

Är resan för lång, då hjälper vi dig online också, tänk bara på att vi inte kan ta ansvar för hur måtten är tagna, vi kan bara guda dig för att uppnå bästa resultat.

Vi älskar just denna tjänst, där du får designa och specialbeställa dina ridstövlar efter mått och smak, det är lika roligt varje gång. 

Här ser du några av ridstövel modellerna som du kan specialbeställa. Priset är för standard, sedan tillkommer kostnader för design och eventuella mått.