Boka egen tid i butiken med personlig service

Privat shopping - Hogsta Ridsport

Nu har du möjlighet att boka private shopping i vår ridsportbutik på Drottningholm utanför ordinarie öppettider. Du får hela butiken för dig själv och vår odelade uppmärksamhet. Om du känner att du vill ha god tid på dig i butiken för att botanisera i vårt stora utbud av förstklassiga produkter till både ryttare och häst så är detta något för dig. Vår kunniga och proffsiga personal hjälper dig att ta fram och prova produkter efter dina önskemål. 

Kanske är ni även ett helt sällskap som önskar besöka Hogsta Ridsport under lite festligare former? Då hjälper vi till så att det blir en minnesvärd upplevelse. Varför inte kombinera fantastisk shopping av ridsportsartiklar
 med bubblande champagne och lyxigt tilltugg. Önskar ni efter ett besök i butiken uppleva Stockholm så hör bara av er till oss med önskemål så hjälper vi till att skräddarsy ett besök i Stockholm. Vi finns till för dig så hör bara av dig till oss i butiken så ser vi till att erbjuda dig en shoppingupplevelse utöver det vanliga. 
Välkommen!